• Phone
    Telefon

    +48 605 480 560

  • E-mail
    Adres e-mail

    kontakt@innowatorzywsi.pl

24 kwi

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU NR 4/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi zaprasza do przygotowania i złożenia oferty na: Usługę koordynatora imprez w ramach projektu „Dieta wieprzowa dla wszystkich zdrowa” Oferty należy przesyłać do dnia 02.05.2019 r. do godz. 16:00 na adres: Stowarzyszenie Innowatorów Wsi,  98-215 Goszczanów, Waliszewice 19. ...

18 kwi

Informacja o wyborze wykonawcy do zamówienia nr 2/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi zawiadamia, że najkorzystniejszą ofertę na Usługę nadzoru merytorycznego oraz formalno-prawnego projektu „Dieta wieprzowa dla wszystkich zdrowa” –  SYGNATURA 2/2019 – złożył nw. Wykonawca: Marcin Grabowski – radca prawny, ul. Tuwima 6 lok. 2, 90-003 Łódź Cena oferty ...

18 kwi

Informacja o wyborze wykonawcy do zamówienia nr 1/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi informuje, że w wyznaczonym terminie nie wpłynęła żadna oferta.

18 kwi

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU NR 3/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi zaprasza do przygotowania i złożenia oferty na: Usługę organizacji projektu „Dieta wieprzowa dla wszystkich zdrowa” Oferty należy przesyłać do dnia 26.04.2019 r. do godz. 16:00 na adres: Stowarzyszenie Innowatorów Wsi,  98-215 Goszczanów, Waliszewice 19. Szczegóły w pliku PDF: ...

09 kwi

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU NR 2/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi zaprasza do przygotowania i złożenia oferty na: Usługę nadzoru merytorycznego oraz formalno-prawnego projektu „Dieta wieprzowa dla wszystkich zdrowa” Oferty należy przesyłać do dnia 17.04.2019 r. do godz. 16:00 na adres: Stowarzyszenie Innowatorów Wsi,  98-215 Goszczanów, Waliszewice 19. ...

09 kwi

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU NR 1/2019

Stowarzyszenie Innowatorów Wsi zaprasza do przygotowania i złożenia oferty na: Usługę koordynatora imprez w ramach projektu „Dieta wieprzowa dla wszystkich zdrowa” Oferty należy przesyłać do dnia 17.04.2019 r. do godz. 16:00 na adres: Stowarzyszenie Innowatorów Wsi,  98-215 Goszczanów, Waliszewice 19. ...