• Phone
    Telefon

    +48 605 480 560

  • E-mail
    Adres e-mail

    kontakt@innowatorzywsi.pl

23 sty

Podsumowanie projektu pt. „Wsparcie ekspansji polskiego sektora drobiarskiego na rynku Afryki”

W ramach projektu o nazwie „Wsparcie ekspansji polskiego sektora drobiarskiego na rynku Afryki” Stowarzyszenie Innowatorów Wsi podjęło działania mające na celu poszukiwanie nowych kontaktów biznesowych i współpracy handlowej w zakresie eksportu mięsa drobiowego. W szczególności skupiono się na rynkach Tanzanii, ...

10 gru

„Polska Wołowina – Jakość, która się Opłaca”

Dnia 9 grudnia w Hotelu Pod Wiatrakami w Warcie odbyła się konferencja zorganizowana przez Stowarzyszenie Innowatorów Wsi o nazwie „Polska Wołowina – Jakość, która się Opłaca”. Głównym celem wydarzenia było przedstawienie i omówienie różnych aspektów związanych z produkcją i jakością ...

02 gru

Podsumowanie Konferencji: „Współczesne trendy w uprawie zbóż w Polsce”

1 grudnia 2023 r. odbyła się wyjątkowa konferencja poświęcona współczesnym trendom w uprawie zbóż w Polsce. Organizowane przez Stowarzyszenie Innowatorów Wsi wydarzenie zgromadziło liczne grono ekspertów oraz producentów zbóż w Hotelu Pod Wiatrakiem w Warcie. Konferencję poprowadziła Agnieszka Łuczak, reprezentująca ...

27 lis

„Polska wołowina – jakość́, która się̨ opłaca”

Serdecznie zapraszamy na 2 edycję wydarzenia pn.: „Polska wołowina – jakość, która się opłaca”. Konferencją odbędzie się 9 grudnia 2023 r. w Hotelu Pod Wiatrakiem, ul. Terenowa 6, 98-290 Warta. Planowane wydarzenie obejmie konkurs kulinarny dla Kół Gospodyń Wiejskich oraz ...

22 lis

„Współczesne trendy w uprawie zbóż w Polsce”

Zapraszamy na konferencję pn.: „Współczesne trendy w uprawie zbóż w Polsce”, która odbędzie się 1 grudnia 2023 r. o godz. 17:00 w Hotelu Pod Wiatrakiem, ul. Terenowa 6, 98-290 Warta. Jest to konferencja branżowa z udziałem krajowych ekspertów, podczas której ...

10 paź

Polskie mięso drobiowe podczas Targów Food&Kitchen w Tanzanii – 19-21.10.2023

Polska jest liderem w produkcji drobiu w UE i czwartym producentem na świecie. Sukces opiera się nie tylko na przewadze cenowej i szerokiej ofercie wszystkich rodzajów mięsa drobiowego, ale także na wyjątkowej jakości i smaku, najwyższym poziomie bezpieczeństwa żywieniowego i ...